Плащане и доставка

Какъв е срокът на доставка?

Всички направени поръчки се доставят с куриерска фирма "Speedy". Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа, в зависимост от населеното място. Доставките се изпълняват само в работни дни. Всички поръчки направени след 17 часа се обработват и изпращат в следващия работен ден. Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката с "Speedy

до офис е 4.00лв.

до адрес 5.00лв.

Възможно ли е получаване от офиса на онлайн магазина?

Не, това не е възможно. www.rokli.bg е Онлайн магазин платформа и всички поръчки се изпълняват посредством куриерска фирма "Speedy"до офис или адрес на клиента.

Как да платя?

Плащането става чрез наложен платеж – директно при получаване в офис на Speedy или от куриерите до вашият адрес.Всяка пратка е с преглед.В случай на отказ,куриерските услуги се заплащат от клиента.

Как да поръчам?

Поръчка можете да направите директно през сайта, за тази цел не е нужно да сте регистриран потребител; по телефона както и на email: [email protected] За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта. За продажби на едро, моля свържете се с посочените контакти за повече информация.

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

В описанието на всеки артикул абсолютно точно е написан размера в сантиметри, моля преди поръчка го прочетете и се измерете, когато не е написан вашият размер, просто не е наличен. Всяка пратка е с преглед преди да я заплатите.В случай,че артикула не ви хареса може го откажете.Заплащат се само доставките към куриера.

Колко често зареждате изчерпани модели?

Всички изчерпани модели се презареждат в рамките на 1 месец, само ако са налични при производителя. В случай, че няма да бъдат произведени отново, те ще бъдат отстранени от нашия каталог.

С коя куриерска фирма работите?

Сайтът www.rokli.bg работи с куриерска фирма "Speedy"