Търгуват по 20 лева рокли от "Под прикритие"

Милените и Радина Кърджилова разтовариха гардеробите


Тоалети на Миленита от "Под прикритие" и на Радина Кърджилова от TILT вървяха по двадесетина лева на организирана от звездите разпродажба вчера. Инициативата беше на актрисата Анжела Недялкова, която помним от филма "Аве", а сега можем да гледаме в сериала "Връзки".

Тя също разтвори гардероба си за своите почитатели. Със събраните от разпродажбата дрехи ще финансираме свои бъдещи проекти, разкриват звездите.

Радина Кърджилова се раздели със своите любими ефирни блузи, красиви рокли, поли, които е носила на сцената и в ежедневието си.

Разказва, че всичмките тоалети са й скъпи, свързани са със скъпи спомени. Цените, които бе поставила по етикетите са повече от символични - от 10 до 30 лева.

Миленита имаше свой щанд с дрехи, които е обличала в "Под прикритие" и в "Лора от сутрин до вечер". Подредила бе красиви летни рокли, туники, имаше дори и зимни тоалети. На потничетата и тениски бе поставила цени от 5 до 10 лева, а роклите бяха 15-20 лева.

Сред най-ефектните й аксесоари бяха златисти сандали на висока платформа, пише "Телеграф". Домаши мъфини и напитки предлагаха актрисите по време на търга.


източник:blitz.bg