Роклите са ужасно актуални целогодишно и от десетилетия насам

Ако сте от шопинг маниаците, които надават ухо за всички тенденции в модата, със сигурност имате поне три гардероба и в два от тях дрешките вече са демоде! Това само по себе си не е проблем, понеже, ако не тази, то другата година със сигурност отново ще бъдат последен писък на стъклените витрини и някой онлайн телешоп.

За съжаление обаче, ако вече някак си не успявате да влезете в тях, имате сериозен проблем!

Един от триковете, които ние използваме, е да си купуваме само рокли.

Така де - ако има нещо, което да прикрива едновременно усърдно поддържаното с горещ шоколад коремче и пазеното от всякакви ужасни физически дейности позакръглено дупе, то това са воланчетата, подплатите и хилядите приумици, които има по една рокля.

Пък и роклите са ужасно актуални целогодишно и от десетилетия насам. Тенденцията за макси вариантите остават и това лято, но трябва да се замислите дали ръстът ви го позволява.

Ако сте поне метър и 60, нямате грижа, но за джобните гаджета не се препоръчват дълги рокли, защото шансът да се изгубите в тях, е голям.

Готин акцент към облеклото е голямата шапка, която ще отвлича вниманието от другите части на тялото, които искате да прикриете.

Мини изкушенията пък са в случай, че шефът ще отсъства целия август и няма да внасяте смут в мъжките редици. Те вървят с шарени сандали и ефектна чанта. Въпреки че за нас по-добрата комбинация е готини слънчеви очила и ароматен коктейл.

Важен е и изборът на бельо към всеки модел рокля. Повдигащ сутиен, ако имате апетитно деколте, палави бикини, ако роклята е твърде къса и бельо Слим енд Лифт Еър, ако моделът е много впит, а вие искате да изглеждате по-слаби без диети, упражнения и скъпи козметични процедури.

А най-добре е да си вземете по един вариант и от трите - все пак лятото е дълго, горещо и крие много забавления!